Analiza e klubit Vllaznia, kryetarja Ademi: Kemi ecur me proçesin e privatizimit dhe jemi duke zbatuar kontratën

0
631

Dje ka qene nje analize ku isha e ftuar per te diskutuar me klubin.
Ne momentin qe flasim po vijojme te punojme shume dhe ajo qe pres nga skuadra eshte nje pergjegjesi dhe reflektim te menjehershem per te permbushur nje detyrim qe kemi ne saj te kontributit qe ka dhene qyteti i Shkodres.
Kam insistuar per ti dhene mbeshtetje skuadres.

Ne kemi ecur me proçesin e privatizimit dhe jemi duke zbatuar kontraten.
Mendojme qe muaji qershor do te na gjeje ne rrugen e gjetjes se partnereve duke permbyshur keshtu nje angazhim qe bashkia ka per te mbeshtetur skuadren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here