Ujësjellës Kanalizime, Shkodër njofton qytetarët: Nesër OSHEE do të ndërpresë energjinë elektrike gjatë gjithë ditës…

0
1048

N J O F T I M

Njoftohen të gjithë qytetarët e Shkodrës se për arsye të punimeve në rrjetin elektrik, do të ketë stakim të energjisë elektrike nga ana e OSHEE ditën e mërkurë datë 25/04/2018 nga ora 09:00-18:00. Për këtë arsye, gjatë këtij orari, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në qytet.

• Ju lutemi, merrni masa për të krijuar rezerva uji për gjatë kësaj kohe.

• Ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve dhe administratorëve të pallateve, që të stakojnë pompat individuale për t’i mos i shkaktuar defekte.

• Me ardhjen e ujit, mbani rubinetin hapur për disa minuta për shpërlarjen e tubacioneve para përdorimit te ujit.

Duke ju kërkuar ndjesë për mungesën e ujit ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj !

DREJTORIA

Ujësjellës – Kanalizime Shkodër

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here