Zhvillohet finalja e “Kampionateve pranverore”, QKF dhe DAR sjellin talente ne disa disiplina, marrin pjese 46 shkolla

0
1189

46 Shkolla me te mira te Bashkise Shkoder kane finalizar “Kampionatin pranverore” . Inpektori i qendres kulturore te femijeve Agim Troshani tha se kji tradite e pervitshme sjell serish riri dhe talente

Perfaqesuesit me te mire te kampionatit kane marre kupat perkatese dhe certefikata mirnjohje. Aktivitete te tilla sherbejne edhe sin je ure lidhese e mevonshme per keta te rinje te cilet me pas kane mundesi qe te aktivizohen ne moshat e rritura.Zhvillimi i kampionateve te tilla ne disa disiplina eshte nje tradite qe po mbahet gjalle nga drejtoria arsimore dhe qendra kulturore e femijeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here