Tuesday, May 28, 2024
Home Politikë Mblidhet sot Asambleja Kombëtare e PS-së

Mblidhet sot Asambleja Kombëtare e PS-së

0
2439

Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste mblidhet sot në orën 10:00, ku do të raportohet mbi performacën e qeverisë dhe të procesit të bashkëqeverisjes.

Sipas axhendës, do të merre vendim për  vendim për kuotizacionin e anëtarësisë së PS për 2018.

Pika e parë e rendit të ditës do të jetë fjala e kryeministrit dhe kryetarit të PS-së, Edi Rama.

Më pas, do të raportohet për performancën e qeverisë, e shoqëruar nga një raportim e koordinatores kombëtare, Elisa Spiropali.

Asambleja Kombëtare do të miratojë edhe një udhëzim për zhvillimin e llogaridhënies publike të qeverisë qendrore dhe vendore prej datës 1 maj deri më 30 qershor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here