Gazetarët në Maqedoni kërkojnë paga më të larta

0
538

Gazetarët në Maqedoni kërkojnë paga më të larta dhe kushte më të mira në punë.

Sot, më 1 Maj, mijëra sindikata në mbarë botën kanë ngritur kërkesat, ndër to edhe sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punonjësve të Mediave.

Kryetarja e kësaj sindikate, Tamara Çaushidis tha se pavarësisht premtimeve të bëra, asgjë nuk ka ndryshuar sa i përket kushteve të punës.

“Vitet e kaluara, Sindikatat nuk ranë dakord që të heshtin. Ishin nëpër rrugë, sot prapë janë nëpër rrugë. Morëm shumë premtime, por situata nuk po përmirësohet”, u shpreh Tamara Çaushidis, kryetare e Sindikatës së Pavarur të Gazetarëve e Punonjësve të Mediave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here