Të izoluar prej muajsh, Forcat e Armatosura zhbllokojnë rrugën e Thethit…

0
712

Pas apeleve të shumta Forcat e Armatosura kanë arritur të zhbllokojnë aksin rrugor prej 22 km nga Boga në Theth. Rruga ishte e bllokuar nga bora dhe Forcave të Armatosura iu deshën 3 javë kohë për hapjen e saj.

Trashësia e borës në disa pjesë të rrugës arrin deri në 5 metra. Aksi Bogë-Theth ishte i bllokuar që prej muajit dhjetor dhe hapja e rrugës ishte e pamundur më herët për shkak të rrezikut të krijimit të ortekëve.

rruga Theth (3)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here