Kushte skandaloze te prodhimit te ushqimeve. Hetimit Tatimor ne Shkoder godet nje tjeter fabrike (Foto)

0
836

Hetimi Tatimor ne Shkoder kontroll ne nje subjekt qe prodhon konserva dhe vaj ulliri. Konstatohen kushte prodhimi dhe cilesia jashte standarteve.Tashme po kryhen veprimet proceduriale ne bashkepunim me insitucionet e tjera ligj zbatuese dhe ne vijim do te kete te tjera informacione.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here