2 km rruge lidhin 4 fshatra, Pistulli dhe Paçrami kerkojne asfaltimin e rruges se Dheut te Lehte

0
859

Mjafton asfaltimi i kësaj rruge, qe nuk eshte me e gjate se dy kilometra, per te lidhur 4 fshatra te njesise administrative Hajmel. Kjo eshte rruga qe fillon ne Pistull dhe përfundon ne Dheun e Lehte. Kalon permes nje hapësire te gjelber duke krijuar keshtu nje kontrast te thelle me bukurine e kësaj zone dhe gropat e pellgjet me uje ku ka degraduar. Banoret thone se rregullimi i kësaj rruge eshte mjaft  domosdoshme, pasi nuk do te kishin nevoje qe nga Pistulli dhe Paçrami per te shkuar tek zyrat e njesise administrative Hajmel ti binin rruges se gjate nga Mjeda, kur kjo behet brenda pak minutave:

Perveç lidhjes se kater fshatrave me 2 kilometer rruge, kjo do te shkurtonte edhe lidhjen e gjithe kësaj zone me supestraden Shkoder – Lezhe, pasi rruga nga Paçrami deri ne Mabe ka përfunduar se asfaltuari nga Bashkia Vau Dejes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here