LAJM I FUNDIT/ Nuk kalon vettingun, shkarkohet gjyqtari i Kushtetueses Fatmir Hoxha

0
711

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur shkarkimin e gjyqtarit të Kushtetueses Fatmir Hoxha. Ai nuk ka mundur të kalojë vettingun.

“Trupa gjykuese pasi mori në shqyrtim të gjithë dokumentacionin, kreu një proces të mirëfilltë, një hetim të thellë dhe të pavarur, dëgjoi pretendimet e përfaqësuesit ligjor më 7 maj.
Në përfundim të procesit të rivlerësimit, trupa gjykuese vendosi me shumicë votash shkarkimin e Fatmir Hoxhës”, deklaroi relatorja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here