Shefi i sigurisë Petrika Dumke në Velipojë: Inspektoriati ndërtimor ka anshmëri, lejon ndërtimet pastaj kërkojnë t’i prishim…

0
820

Bashkia Shkoder te na lajmeroje per lejet qe jep ne lokalet e nates! Problem ndotja akustike! Bashkia te mos jape leje lokaleve ne afersi apo ne kat te pare te hoteleve! Sepse per cdo gje i mbetet faj policise! Asnje kontroll nuk ka nga inspektoriati i mjedisit as ne Shkoder e as ne Velipoje!

Qarkullimi eshte tjeter problem dhe mungesa e ndricimit! Ka aksidente te shumta! Duhet te nisin kontrollet per bombula, gazi, çisterna gazi dhe cdo gje tjeter! Te mos perseritet historia!

Inspektoriati ndertimor ne bashki ka anshmeri! Lejon te ndertohen der ne 2 apo 3 kate, pastaj na kerkojne ne t’i prishim! Kjo eshte absurde! – Deklaratat vijne nga perfaqesuesi i policise, njeheresh shef i sigurise publike prane DQSHP Petrika Dumke!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here