FSDKSH, hiqet karta e shendetit, Shllaku: Mjafton perditesimi i te dhenave ne sistem

0
1522

 

Mjeket nuk duhet te kerkojne me karten e shendetit te printuar pasi kjo burokraci eshte hequr. Kete e ben me dije drejtori i fondit te sigurimit te detyruar shendetesor Markens Shllaku i cili sqaron per popullaten se mjafton perditesimi i te dhenave ne sistem, pa patur nevoje per karten fizike.

Heqja e kartave te shendetit u krijon lehtesira qytetareve te cilet nuk kane me nevoje te presin ne rradhe per tu pajisur me kete dokument. Ne cdo recepsion te reparteve spitalore, mjafton te shohesh ne sistem emrin e pacientit dhe konstaton nese ka karte shendeti apo jo.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here