Myftinia Shkoder organizoi aktivitetin tradicional ne prag te te ramazanit “Sofra e Kuranit”. Ne myslimanet shqiptare e  ndjeme veten te bekuar me kuranin qe u lexua ne kete toke te shenjte, tha ne pershendetjen e rastit, Myftiu i Shkodres, Imam Muhamed Sytari:

Muaj i Ramazanit do te jete bekim per gjithe myslimanet e botes, ne kete kohe kur çoroditjet politike duan ta largojne njerezimin nga besimi tek zoti:

Pjestare te kësaj atmosfere festive ishin edhe hoxhallarë dhe hafize nga trevat shqiptare ne Maqedoni dhe nga Turqia si Andnan Kadriu, Avni Hasani, Sejed Termur dhe Idriz Arasoklu, te cilet kenduan ajetet e Kuranit:

Muaj i Ramazanit fillon me daten 16 maj.

LEAVE A REPLY