Jo vetem ne lagjet periferike ! Gropat, uji dhe balta jane te prezente edhe ne zona qe i perkasin pjeses qendrore te qytetit te Shkodres dhe biles qytetaret mburren si zemra e Shkodres.

Njihet rruga e Vasiajve ne lagjen “Daniel Matlia” ! Kur bie shi, si ne dimer ashtu dhe ne stinet e tjera, e kane te veshtire te qarkullojne edhe automjetet e tonazhit te rende per shkak te gropave:

Ka se paku 13 vjet qe kerkojne rregullimin e kësaj rruge, por zeri i tyre nuk degjohet:

Nuk kane munguar ankesat ne Bashki, nuk kane munguar edhe kontaktet me drejtuesit e saj, pas te cileve edhe te zhgënjyer edhe me shpresa:

Nuk ngurojne te shprehen se trajtohen si dikur me lufte klasash, por ne nje menyre tjeter.

LEAVE A REPLY