Nd/ekonomike, drite jeshile per 182 familje, Bushati: Pritet miratimi ne mbledhjen e K.Bashkiak

0
681

 

 

E miratuar qe me daten 30 janar ne keshillin bashkiak, pikezimi i skemes se ndihmes ekonomike, duke shfytezuar 6% e bashkise, vetem kete te marte ka mberritur prane kryesise se keshillit. Kryetari i keshillit bashkiak Xhemal Bushati, thote se ne propozimin e bashkise Shkoder jane 182 familje te cilat do te marrin ndihmen ekonomike per muajit shkurt, mars dhe prill.

Per Bushatin skema e re ka nje sere anomalish.

Pas mbledhjes se kryesise, do te vendoset data e zhvillimit te mbledhjes se keshillit bashkiak. Nder pikat e rendit te dites do te kete edhe kalimin e ndihmes ekonomike per keto familje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here