Thursday, April 18, 2024
Home Aktualitet Shkodër, lista me përfituesit e fondit 6% të nd/ekonomike, Kryetari i këshillit...

Shkodër, lista me përfituesit e fondit 6% të nd/ekonomike, Kryetari i këshillit bashkiak: Sot do të miratohet…

0
734

Skema e ndihmes ekonomike!

Zyra ekonomike ne bashkine Shkoder dorezon prane keshillit bashkiak listen perfituese te 182 familjeve nepermjet fondit 6%! Kryetari i Keshillit bashkiak, Xhemal Bushati ben me dije se sot mblidhet kryesia e keshillit per te caktuar daten e mbledhjes, ku nder pikat e rendit te dites eshte edhe miratimi i 6% per muajt shkurt, mars dhe prill!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here