“Horeca Cook & Bake” nis udhëtimin nga GHE, rreth 50 biznese u njohen me produktet e firmes Teuta

0
726

Kane zgjedhur ambjentet e Grand Hotel Europa per te promovuar produktet e tyre. Synim kryesor ishte informimi i konsumatoreve por edhe bizneseve mbi produktet qe ofron “Teuta”. Aktiviteti u quajt “Horeca cook and bake”, ku u serviren nje shumllojshmeri recetash

“Horeca Cook & Bake” nis udhëtimin e saj si një bashkëpunim shumë i rëndësishëm midis kompanive Teuta dhe Lesaffre . Firma “TEUTA” është themeluar në Maj 1994 mbi bazën e kapitalit të huaj dhe shqipëtar.Që nga ky vit e në vazhdim aktiviteti kryesor është prodhimi dhe tregtimi i artikujve ushqimorë. Pervec paketimit të produkteve ushqimore nën marken “TEUTA” dhe “GOLD” kompania “TEUTA DURRES” ështe dhe shpërndares ekskluziv i markave të mirënjohura botërore. Te shumte ishin edhe bizneset qe u interesuan per prduktet e saj, ndersa ne ambjentet e “Grand Hotel Europa” nuk munguan as vete konsumatoret.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here