Realiteti që përjetojnë sot shumë familje Shqiptare, por jo vetëm, u ngjit në skenën e teatrit “Migjeni” të Shkodres përmes komedisë  “Lufta dhe paqja…pa pilaf”.

Ajo bëri bashkë mjeshtrat e medhenj Zef Deda, Gezim Kruja, aktoren Drande Xhaj si dhe një kastë të rinjsh, nen regjinë e Bruno Shllakut dhe e shkruar nga at Valentin Rroku. Jemi mësuar të flitet për dhunë ndaj grave, por në këtë vepër flitet për burrat që dhunohen nga gratë. Mesazhi është i qarte, stop dhunës brenda familjes dhe ndaj kujdo.

Kjo është vepra e dytë e shkruar nga Fra Valentini dhe do te ngjitet edhe për 3 netë në këtë skene.

LEAVE A REPLY