Një protestë është duke u zhvilluar tek Ministria e Brendshme kundër Fatmir Xhafës.

Pasi nisi e qetë dhe me parrulla kundër qeverisë, protestuesit kanë vendosur disa parrulla te dera e ministrisë.

Por në këto momente ka ndërhyrë policia, duke shkaktuar një përplasje.

LEAVE A REPLY