Asfaltimi i rruges se Velipojes, Gashi: Deri me daten 1 qershor përfundon edhe segmenti Dajç-Berdice

0
1020

…..Asfaltimi filloi… Edhe segmenti i rrugës Velipoje – Shkoder, nga kthesa e Dajçit dhe deri ne Berdice, 6.2 kilometër i gjate, deri 1 me qershor do te këtë përfunduar se asfaltuari, me përjashtim te urës se Trushit, siguron kryeinxhinieri i punimeve, Shemsi Gashi:

Mesatarisht asfaltohen 1 kilometër ne dite. Organizimi i punës ka përfshirë gjithë kapacitetin me punëtorë, mjete dhe baze materiale, për realizimin e këtij objektivi:

Kryeinxhinieri Gashi i ka ndjekur punimet ne këtë rruge qe nga fillimi. Ai thekson se cilësia është e standardeve ndërkombëtare.

Gashi ka sqaruar edhe rreth opinioneve te shprehura për pune me sforcim ne këtë objekt dhe dyshimeve se është shkelur cilësia:

Pas datës 1 qershor, segmenti i vetëm i rrugës se vjetër Shkoder – kthesa e Rrjollit, Velipoje, mbetet kalimi neper Berdice. Pjesa e re prej 4 kilometër ne këtë zone besohet se do te përfundoje ditët e para te korrikut, kur qe perkon edhe me pikun e pushimeve ne plazhin e Velipojes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here