Kane zgjedhur nje menyre tjeter jo vetem per te perçuar mesazhe te rendesishme tek popullata, por edhe per te ofruar sherbime. Zyra e promocionit prane drejtorise se shendetit publik zgjodhi qe sebashku me broshurat informuese te mase tensionin duke ofruar edhe uje falas per personat me tension te larte. Kjo ne kuader te dites nderkombetare te hipertensionit.

Qëllimi i kësaj dite është ndërgjegjësimi i popullatës lidhur me presionin e gjakut, si dhe sfida që do të jetë depistimi i më shumë se 1 milion te rriturve për tensionin e gjakut.

LEAVE A REPLY