Monitorimi nga ajri per drogen, Zbardhet plani i fluturimeve per muajt ne vijim…

0
672

 

Avionët e posaçëm kanë nisur monitorimin nga ajri të territorit shqiptar për të zbuluar sipërfaqe të kultivuara me kanabis.

Për këtë operacion në Akademinë e Sigurisë u mbajt takimi i dytë në kuadër të planit kombëtar kundër kultivimit të kanabisit, me pjesëmarrjen e Zv/ministres së Brendshme, përfaqësuesve nga Policia e Shtetit, Prokuroria e Përgjithshme dhe delegacioni i BE-së në Shqipëri.

Zv/drejtorja e Përgjithshme e Policisë së Shtetit ka zbardhur dhe planin e fluturimeve.

Përfaqësuesi i Prokurorisë Arben Kraja e ka vënë theksin në bashkëpunimin mes strukturave por edhe zbulimit të provave jashtë Shqipërisë. Shkodra është një nga qarqet që sipas policisë do të ketë numrin më të lartë të patrullimeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here