Si asnjehere tjeter, nga 433 aplikime per subvensione, rezultojne perfitues 337 prej tyre. Drejtori i bujqesise Mustafe Kraja sqaroj fermeret se kane mundesi qe deri me daten 25 maj te plotesojne dokumentet perkatese.

Nese zyrat e regjistrimit te pasurive kane bere nje hap para per krijimin e lehtesirave ndaj fermereve, Kraja nuk ndan te njejtin mendim per Bashkine Shkoder e cila nuk po suporton sa duhet fermeret ne kete moment.

Çertefikatat e pronesise dhe mungesa e siguracioneve mbeten dy sfidat baze te fermereve ne kualifikimin e metejshem per perfitimin e skemes mbeshtetese.

LEAVE A REPLY