Dita nderkombetare e Diversitetit Kulturor, Bilali: DRKK bashkepunon me shkollat 9-vjecare

0
761

 

Ne kuader te dites nderkombetare te diversitetit kulturor, drejtoria e kultures Shkoder ne bashkepunim me nxenesit e shkollave 9-vjecare, permbyllen konkursin per pikturat me te mira. 3 cmimet e para u vendosen pergjate aksit Shkoder-Velipoje. Sipas Specialistit te drkk Petrit Bilali, zgjedhja e ketij aksi ka te beje me slloganin qe ministria e kushton kesaj dite, zhvillimin e turizmit nepermjet kultures.

Përmes kësaj dite UNESCO dhe vendet anëtare të saj, vazhdojnë të promovojnë rritjen e ndërgjegjësimit  për marrëdhëniet mes kulturës dhe zhvillimit ekonomik të një vendi si dhe rolin e teknologjive të komunikimit në këto marrëdhënie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here