Të gjithë në skaner, orë të tëra pritjeje për të kaluar Kakavijën

0
557

Në pikën e kalimit kufitar të Kakavijës është vendosur që në skaner të kalojnë edhe makinat e vogla të udhëtarëve. Kjo ka shkaktuar orë të tëra pritje dhe radhe në këtë pikë doganore.

Nëse pritje në pikën kufitare të Kakavijes deri dje i faturoheshin palës greke qe punonte me pak sportele,  tashmë është pala shqiptare ajo që po shkakton radhë.

Ne këtë pikë kufitare prej disa ditësh po kalojnë në skaner jo vetëm automjetet e rënda te transportit te mallrave por edhe mjete e vogla të qytetarëve.

Më parë kontrolli kryhej nga një oficer policie. Kalimi në skaner mendohej se do të lehtësonte lëvizjen, por në fakt po ndodh e kundërta. Udhëtarët e quajnë këtë veprim të pakuptimitë pasi sipas tyre në skaner mund të kalojnë automjetet për të cilat policia mund të dyshojë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here