Pas arrtisjes së Mikel Kasës nga Gjykata e Vlorës janë arrestuar dy punonjës të policisë që ishin në shoqërim të të arrestuarit.

Dy efektivët e policisë së Burgjeve Gjolek Hodaj dhe Granti Zani shoqëronin të arratisurin dhe me vendim të prokurorsë atë janë arrestuar për të vijuar hetimet për shkakun dhe se si u arratis i dënuari nga salla e gjykatës sapo u njoh me masen e sigurisë.

LEAVE A REPLY