Shkoder, gjobiten 2 klinika dentare, Inspektoriati shendetesor kontrolle per cilesine e ujrave dhe shkollat

0
1967

 

2 klinika dentare ne Shkoder jane gjobitur me 50 mije leke te reja per mos plotesim te kushteve dhe vijimin e profesionit pa rinovim kontrate. Kjo u be e ditur per Tv1 Channel nga kryeinspekoria e inspektoriatit shteteror shendetesor SHKODER Arsida Tyli.

Pas inspektoriatit mjedisor edhe ai shendetesor ka apeluar drejt bizneseve qe operojne prane lumenjeve dhe liqenit te Shkodres, qe te mos derdhin ujrat e zeza.

Inspektoriati shteteror shendetesor do te vijoje kontrollet ne cdo shkolle te qytetit dhe njesive administrative, me qellim marrjen e masave te nevojshme per kushtet higjeno-sanitare gjate vitit te ri shkollor. Per kete Tyli shigjeton edhe njesite vendore, qe te kene nen kontroll per cdo nevoje qe shkollat kane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here