Bashkia Shkodrës akuza Ministrisë së Arsimit se hoqi dorë nga Festivali i Femijëve, reagon MAS…

0
885

Ministria e Arsimit hedh poshte pretendimet e bashkise Shkoder per mos mbeshtetje te festivalit te femijeve. Ne nje deklarate te shkurter ajo i kujton bashkise se ka muaj qe Qendra kulturore e femijeve eshte ne varesi te bashkise, e per pasoje me ligjin e ri ajo nuk mund te akordoje asnje fond. Per te tilla mbeshtetja duhet qe bashkite ti drejtohen ministrive te linjes, asaj te finances dhe kultures. Ne jemi jashte kesaj vendimarrje, prandaj nuk ka arsye qe bashkia te na permend ne deklarata thote ne reagimin e saj ministria. Ajo i kerkon bashkise qe te hape ligjin per çdo orientim

Reagimi vjen nje dite pas deklarates se bashkise Shkoder ku thuhej se MAS kishte per te dhene 8 milion leke per fonine dhe veshjet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here