Mbrojtja diplomave ne “P.Jakova”, Kaftalli: Gjithçka interpretohet ne skene si “koncert diplome”

0
810

Me mbrojtjen e diplomes se instrumentave, ka vazhduar dita e dyte e diplomimit te maturanteve ne shkollen artistike “Prenk Jakova” Shkoder.  Kjo zhvillohet ne formen e nje koncerti, ndaj dhe eshte quajtur koncert diplome.

Per diten e dyte jane zgjedhur me te miret mes 31 maturanteve, thote Kaftalli, te cilet besohet se do te jene te sukseshshem ne karrieren e tyre muzikore:

Secili nga maturantet pjeset e zgjedhura per mbrojtjen e diplomes i interpreton ne skene ku, përveç jurise, jane edhe nxenesit e tjere dhe mesuesit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here