Erjon Vogli u shpall kampion i qytetit në shah. I riu kaloj me sukses tre raundet e festivalit të shahut, i nisi nisi me 26 maj, për tu përmbyllur mbrëmjen e së martes në mjediset e bashkisë së qytetit. 30 shahistë ishin pjesë e garës, duke treguar aftësitë e tyre në këtë sport inteligjent.

I ardhur në bashkëpunim me drejtorinë arsimore, ky aktivitet bëri bashkë gjimnazist, ish shahist dhe pasionant të këtij sporti. Një aktivitet i tillë i cili zhvillohet konform me Federatën Botërore të Shahut, u organizua për herë të parë në qytetin e Shkodrës. Loja e shahut është një ndër lojërat logjike më komplekse.

LEAVE A REPLY