Spitali rajonal, 4 parkingje per “PAK”, Ndoj: Ndryshe nga spitali, Bashkia Shkoder nuk ka reaguar pozitivisht

0
801

Pas ankesave ne media nga shoqata e para dhe tetraplegjikeve, mbi parkingjet qe u takojne ketyre personave, ka reaguar drejtoria e spitalit. 4 vende parkimi vetem per personat me aftesi te kufizuar jane vene ne dispozicion keto dite.

Ndryshe nga spitali rajonal i shkodres, bashkia e ketij qyteti nuk ka patur te njejtin reagim per kete shtrese.

Personat me aftesi ndryshe, kerkese kryesore ndaj institucioneve kane lirimin e parkingjeve ne qytet dhe njekohesisht perpara institucioneve. Tek spitali rajonal, tashme sfide mbetet qe keto parkingje te mos zaptohen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here