Diplomohen nxenesit e artit figurativ, 21 nxenes ne pikture grafike, tekstil dhe skulpture mbyllin studimet

0
781

 

 

21 nxënës të ndarë në 3 grupe, pikturë grafike, tekstil dhe skulpturë u vlerësuan për punën e tyre, duke u diplomuar në një ceremoni të veçantë që organizoj shkolla artistike “Prenkë Jakova”. Pas atyre të muzikës, ishte radha e diplomimit të nxënësve të sektorit figurativ, që morën vlerësimin edhe të mësuesve e drejtuesve të shkollës.

Mbyllja e një kapitulli, i hap rrugën një tjetër drejtimi që këto nxënës do të marrin, duke ndjekur shkollën e lartë në Shkoder ose Tiranë. Pjesa më e madhe e tyre preferojnë akademinë e arteve, për të zgjeruar më tej dijet e tyre, në fushën e bukur të artit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here