“Imazhi…mes të shenjtes, laikes dhe magjikes”, Prof. Sidi Kanani, sjell cikel leksionesh per studentet

0
1051

“Imazhi…mes të shenjtes, laikes dhe magjikes” eshte cikli i dyte i leksioneve qe profesori i arteve Sidi Kanani ka sjelle ne ambjentet e galerise.Persa i perket temes, Kanani thote se eshte nje lloj ngacmimi per kedo qe merret me artet, imazhi ne qender te magjikes..

E organizuar si nje bashkebisedim ne formen e ëork shopeve, Sidi Kanani pati mundesi qe t’u sqaroje studenteve se sa  i rendesishem eshte imazhi, i cili hera heres shkon pertej te shenjtes. Ilusrimi u be nepermjet fotove me te famshme boterore, qe kane zene vend ne hisotrine e arteve pamore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here