“Çdo njeri ka mendimet e veta dhe thotë ato gjëra siç i mendon”, shprehet fillimisht ish-trajneri. I pyetur në lidhje me mungesën e impenjimit të stafit dhe lojtarëve 6 javë nga fundi, Gjoka përgjigjet: “Për mua nuk ka asnjë problem. Çdo njeri bën punën e vet. Ne nuk e bëmë punën tonë, ndërsa ajo bën punën e vet.

Për mua nuk ka asnjë problem se çfarë deklaron. Unë nuk merrem me kryebashkiaken, pasi edhe  Ademi ka të drejtën e vet që të flasë”, tha ish-tekniku i skuadrës shkodrane.

LEAVE A REPLY