……Ka nisur kështu koncerti i grupit “Ne e Duam Tromben”, instrumentiste qe drejtohen nga Qamil Gjyrezi, pedagog ne shkollën artistike “Prenk Jakova” Shkoder:

Aktiviteti i drejtuar nga aktorja e teatrit”Migjeni”, Merita Smaja, krahas pjesëve muzikore me trombë dhe piano, ishte konceptuar edhe me një kuadër te shkurtër historik rreth origjinës se trombë si instrument muzikor. Për këtë foli studiuesi Agron Luka:

Ne grupin muzikor “Ne e Duam Tromben” krahas muzikantit me përvojë, Gjyrezi, bëjnë pjese instrumentistet Rajmond Prendushi, Samet Kalaj, Ersando Preleci, Redon Hysenaj, Valbona Bushati, Dhurata Gjyrezi dhe  Sarabela Hasanaj.

LEAVE A REPLY