Rreth 4400 studente kane votuar kete te premte per te zgjedhur keshillin studentor institucional. 7 studente kane konkuruar per 5 vende ne kete keshill. Ne te njejten kohe ne cdo fakultet  jane zgjedhur edhe keshilli studentor i njesive perkatese.

Keshilli studentor institucional do te marre pjese ne senatin e universitetit me qellim ngritjen e problemeve te studenteve dhe perfaqesimin e tyre ne cdo nivel. Zgjedhjet per keshillin studentor dhe ate institucional  jane periodike dhe zhvillohen cdo 2 vite.

LEAVE A REPLY