Ndonese perpara mediave u zgjodhen idete me te thjeshta te gjimnazisteve, perfundimi i projektit “Në qytetin tonë vendosim edhe ne”,ka nxjerre ne pah mosbesimin e te rinjve ne organet e qeverisjes vendore dhe asaj qendrore. Lufta ndaj korrupsionit ishte pjese e 90% te pankartave qw gjimnazistet shpalosen.

Pavarsisht kesaj Kryebashkiakja Voltana Ademi e quajti te suksesshem perfundimin e nxitjes se te rinjve ne vendimarrje.

Rezultatet e gjetjeve nga ky projekt i cili shetiti ne pjesen me te madhe te gjimnazeve, u be kete te shtune ne sallen e keshillit bashkiak. Tashme mbetet per tu pare nese Bashkia e ketij qyteti do te marre parasysh ndonje prej ideve te te rinjve, apo do te vijoje me projektet e vendosura nga vete ajo.

LEAVE A REPLY