Çdo verë ai kthehet në shtëpinë e të rinjve dhe të rejave të Shkodres, të cilët kalojnë orët më argëtuese në këto mjedise. Oratori “Don Bosko” ka çelur pasditen e së hënës, edicionin e lojrave verore 2018, një organizim mbi 20 vjeçar, nisëm kjo që synon ta mbajë rininë të bashkuar, e në të njëjtën kohë të kontribuojë në formimin e saj, që të jenë qytetarë të mirë.

Organizimet që ndermerren 3 muajt e verës janë të larmishme dhe ky organizim shërben si pikë takimi për rininë e cila gjen veten këtu, duke u argëtuar por edhe duke mësuar se si të shërbejnë e punojnë për një vend më të mirë, e rini me aktive.

LEAVE A REPLY