Friday, June 14, 2024
Home Politikë Kotzias flet në Moskë për Shqipërinë: Shumë shpejt përfundojmë negociatat

Kotzias flet në Moskë për Shqipërinë: Shumë shpejt përfundojmë negociatat

0
739

Ministri i Jashtëm i Greqisë, Nikos Kotzias nga folu për Shqipërinë gjatë një ligjërate që ka mbajtur në Universitetin MGIMO të Moskës.

Kotzias: Me politikë aktive po zgjidhim me Shqipërinë probleme dekadash.Besoj se shumë shpejt përfundojmë negociatat me Shqipërinë.

Kotzias ka thënë gjithashtu se paketa prej dhjetë çështjesh përfshin edhe përcaktimin e kufijve dhe të zonave detare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here