Monday, May 20, 2019
AM38GT Man looking at bill in grocery store. Image shot 2007. Exact date unknown.

Nisma: Shqipëria do ndalojë qeset plastike. Nuk do lejohen as me avion as me traget

288
0

Qeveria do të ndërmarrë një nismë për të ndaluar rreptësisht përdorimin e qeseve plastike të çdo lloji.

Nga qyteti i Durrësit, Rama tha se Shqipëria do të jetë vendi i parë në Europë që do të ndërmarrë këtë inisiativë dhe do të ndalohet futja e qeseve plastike edhe nga rrugët ajrore, detare

“Nuk mund të hyjnë as në avion as në rrugë detare, as ajrore. Nëse nuk do të persim me shpatë këtë nyjë gordiane që rrezikon të degradojë vit pas viti ujin dhe tokën. Helmet që prodhon ajo fushë plehrash, që ti thuash fushë plehrash i bën nder të madh..”

LEAVE A REPLY