Ikja e dy deputeteve të PDIU tek PS, vjen reagimi i Shpëtim Idrizit

0
645

Pas njoftimit se dy deputete të PDIU, Reme Lala dhe Elena Xhina, kanë kaluar tashmë tek Partia Socialiste, ka ardhur edhe reagimi i pare nga Partia Drejtësi Integrim dhe Unitet.

Në një deklaratë të shkurtër në faqen e PDIU në “Facebook”, thuhet se kandidatet janë deklaruar me PS-në që në përfundim të zgjedhjeve dhe se kjo gjë nuk sjell asnjë ndryshim në veprimtarinë politike të kësaj force për çështjen çame.

“Lajmet e vjetra që sot shiten si të reja, për individë që kanë qenë thjesht kandidatë të PDIU-së, sepse janë deklaruar me PS-në qysh në përfundim të zgjedhjeve, nuk sjellin asnjë ndryshim në veprimtarinë tonë politike për zgjidhjen e çështjes Çame.
Çështja Çame na bashkon dhe na ndan me këdo … si një kauzë jo vetëm e jona, po e çdo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here