Janë publikuar rezultatet e testit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

Në provim morën pjesë  35 609 nxënës në total.

Të vlerësuar me notën 4 ishin 3.8% ose 1 363 maturantë

Të vlerësuar me notën 10 ishin 0.6% e nxënësve ose 221 maturantë

Ja rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

 

LEAVE A REPLY