Këtë të dielë Edi Rama ka “hequr” kostumin e kryeministrit dhe po kalon një ditë në plazh me familjen e tij.

 

 

Në një foto të postuar në Facebook, Rama shfaqet me djalin e tij Zahon në bregdetin e jugut.

Në foton e hedhur nga kreu i qeverisë, duket Rama që i tregon diçka me gishtin tregues në sfond djalit të tij.

LEAVE A REPLY