Në përputhje me ditëlindjen e Fiat 500 është prezantuar versioni “Spiaggina”.

Marka e viteve ’58 do prodhohet në numër të kufizuar prej 1,958 veturave.

Lajmi i bën homazh ditës së prodhimit të “Spiaggina” së parë dhe u bë i ditur nga Luca Napolitano, drejtues i markave EMEA Fiat dhe Abarth.

Garage Italia dhe firma e dizajnit Pininfarina kanë ardhur së bashku për të hartuar këtë makinë të vogël të veçantë.

Makina ka të njëjtin klas dhe elegancë si ajo e 60 viteve më parë.

LEAVE A REPLY