Tuesday, March 19, 2019

Ndotja në Kune Vain, Frrokaj kërkon mbylljen e kanalit që lidh lagunën me detin

232
0

Pak ditë pas konstatimit të ndotjes së vijës bregdetare të Shëngjinit, kryebashkiaku i Lezhës Fran Frrokaj kërkon mbylljen urgjente të kanalit që lidh lagunën me detin, pasi nga verfikimet rezulton se ai është shkaktari i kësaj ndotje.

Prefekti i Lezhës, Gjergj Prendi, nga ana tjetër tha se situata e krijuar ishte e papranueshme, duke dhene ndikim mjaft negativ ne turizem.

Ai kërkoi nga policia dhe prokuroria që te thellojne hetimet ne lidhje me kete çeshtje dhe personat pergjegjes të përballen me ligjin.

LEAVE A REPLY