Pas trajnimit profesional, inspektorët e policisë bashkiake u certifikuan nga institutit evropian i trajnimit, pjesë e agjencisë së Evropiane.

Trajnimi i uniformave blu të bashkisë së Tiranës u zhvillua në kuadër të marrëveshjes mes institutit evropian të trajnimit për ti përgatitur ata në gjatë punës së tyre për komunikimin dhe procedurat standarde të veprimit.

Për drejtuesin e institutit Ermal Ajuri, policia bashkiak ka ndryshuar fytyrë vitet e fundit dhe formimi profesional ndihmon profesionalisht policimin në komunitet.

AjuriGjatë trajnimit, inspektorët e policisë bashkiake kanë zgjeruar njohuritë e tyre në fushën e ligjshmërisë, komunikimimit publik. Sjellja me qytetarin e njerëzve me uniformë.

Andi Seferi: Tanimë ka një fytyrë tjetër, ka një fytyrë atë që komuniteti pret. 

Për inspektorët e policisë bashkiake u shpërndan cerfikatat e trajnimit dhe u nderuan edhe lektoriotrët e nderi përfaqësues të policisë së shtetit dhe forcave të armatosura.

LEAVE A REPLY