Këngëtarja Aurela Gaçe gjithmonë është komentuar për energjinë që ajo ka si dhe për format fizike që e karakterizojnë këngëtaren.

Ajo është mamaja e dy vajzave Grace&Abigail .

Këngëtaren e kemi parë te ndajë në rrjetin social Instagram dhe foto të saj gjatë stërvitjes.

Me këto forma trupore,me zërin e saj ajo mbetet ikon shqiptare.

LEAVE A REPLY