Sot është dita Ndërkombëtare e Rinisë.

Kreu i PD-së ka vendosur të përshëndesë këtë ditë të rëndësishme, për të cilën çuditërisht qeveria dhe ministria që e mbulon si fushë rininë, kanë harruar ta kujtojnë, apo të organizojnë ndonjë aktivitet.

Image

 

LEAVE A REPLY