Qytetarët shkodranë së bashku me drejtuesit lokalë të bashkisë po protestojnë duke marshuar kundër krimit, pas ngjarjeve të fundit që kanë tronditur qytetin.

Protesta është organizuar nga Forumi Rinor i Partisë Demokratike.

Ndryshe nga çdo protestë tjetër, jane të pranishëm edhe përfaqësuesit e komuniteteve fetare. Arqipeshkvi i Shkodrës, imzot Angelo Massafra, Hoxha i xhamisë së Rusit, Fejzi Zaganjori dhe përfaqësuesi i Kishës Ortodokse mbështesin protestën e shkodranëve kundër “krimit pa ndëshkim”.

“Kultura e Shkodrës është më fortë se plumbat e drogës”, është motoja e kësaj proteste.

LEAVE A REPLY