Shoqata “Juban Danja” ne bashkepunim me Shkodra Sport Event dhe Federaten Shqiptare te Futbollit organizojne sot ne Vau Dejes turneun “Nane Tereza” per moshen u-13 dhe u-15. Aktiviteti ka nisur nga ora 09:00-12:00, dhe nga ora 14:00-19:00. Pjesemarrja dhe ndeshjet jane pa pagese…🇦🇱

Shorti per kategorine u-13 percaktoi keto cifte:
Kinemaja- Vau Dejes A
Fangu-Egjiptianet
Juban Danja (vajza)-Beselidhja
Vau Dejes B-Shqiponja
—-
Shorti per kategorine u-15 percaktoi keto cifte:
Pistulli-Vau Dejes B
Vau Dejes A-Naraci
Egjiptianet-Shkodra
Egjiptianet B-Shqiponja

LEAVE A REPLY