Tuesday, August 20, 2019

Mustafaj letër imagjinare: Vendi po shkon keq i dashur Azem! PD nuk ështëa ty ku historia e kërkon

304
0

Besnik Mustafaj letër të përfyturuar  Azem Hajdarit

“Tre gjëra do i thoja: Vendi po shkon keq i dashur Azem. Ëndrra e Azemit si gjithë Europa ka ngecur. Korrupsioni është bërë gangrenë. Krimi i organizuar funksionon si organizatë kartelesh, sepse krimi i organizuar ka kapur shtetin.

Shqiptarët e kanë humbur shpresën në atdheun e tyre dhe po kërkojnë të ikin jashtë. PD nuk është aty ku historia e kërkon dhe ku do Azemi për t’i dhënë zë kësaj pakënaqësie popullore dhe për ti udhëhequr.”

LEAVE A REPLY